jurnale pentru femei

Ursitoare in Bucuresti

Va pregatiti sa va botezati copilul si doriti sa aflati unde puteti gasi ursitoare in bucuresti? Nimic mai simplu. Cu un clic pe link ajungeti direct pe site-ul Paradisul Personajelor, locul unde fiecare personaj de poveste prinde viata si intra in viata reala. Dupa cum toata lumea stie deja, de cativa ani este la moda ca la botezul copilului sa vina nu numai nasii, familia, prietenii si colegii parintilor, ci si un grup de ursitoare de botez care sa transforme botezul copilului intr-un eveniment unic, un eveniment placut, care sa ramaana pentru totdeauna in memoria invitatilor si a familiei. Eu inca imi amintesc din copilarie cat de tare m-au marcat povestile Contesei de Segur, unde ursitoare bune, dar si rele, veneau (chemate sau chiar nechemate) la botezul fiecarui copil, cum ii urau ele diverse pentru in viata, cum toate se implineau si copilul avea o viata fericita, chiar daca povestea incepea prin a ne arata ca prima care ursea era ursitoarea cea rea, iar mai apoi apareau ursitoarele bune si incercau sa combata tot ceea ce fusese rau. 

Desigur, in viata reala ursitoarele sunt toate tinere, bune si frumoase. Ii fac micutului numai urari de bine, ii ursesc sa aiba trai imbelsugat, sa fie sanatos, sa nu cunoasca durerea, sa se bucure de fiecare clipa a vietii. Inca nu am avut ocazia de a lua parte la un botez unde sa fie chemate si ursitoare de botez, insa tare mi-as dori sa vad pe viu ce spun, cum o spun, cata emotie reusesc sa trezeasca in invitatii care iau parte la eveniment... Am vazut pe site-ul Paradisul Personajelor niste fotografii si am fost de-a dreptul incantata de faptul ca fetele sunt imbracate ca niste zane, ca au rochite deosebite, ca in povesti, ca in maini tin baghete magice si pe cap poarta coifuri simpatice. 
Am descoperit ca au diverse pachete promotionale, astfel incat fiecare sa isi poata alege ceea ce crede ca i se potriveste mai bine. Interpretarea este live si se desfasoara cu microfoane wireless, iar spectacolul este realizat de catre trei ursitoare bune si o ursitoare rea careia i s-a incredintat un rol comic si nicidecum prea grav, asa cum era prin povesti. 
O sceneta in versuri distreaza invitatii, facand din botez un spectacol placut, distractiv, relacant si unic prin faptul ca se pregatesc texte personalizate cu numele parintilor, nasilor si al bunicilor, dar si texte personalizate in functie de astrologie si numerologie. La acest pachet promotional se ofera modelaj de baloane pentru toti copiii prezenti la botez. 

"Compania noastra -Animatori petreceri copii si Ursitoare Botez
Paradisul Personajelor este cea mai profesionista si cea mai creativa firma in acest domeniu din Romania.

La noi gasiti cea mai buna echipa de animatori pentru copii si cele mai talentate ursitoare pentu botez. Tinta noastra este sa oferim momente unice, memorabile si pline de magie tuturor copilasilor. Credem ca suntem cea mai buna alegere, datorita pasiunii si devotamentului pe care il aratam fata de ceea ce facem. Paradisul Personajelor va fi intotdeauna un prieten la care veti dori sa apelati mereu!

Pasiunea noastra - Personaje Disney si Zane Botez
Suntem in primul si in primul rand o firma de entertainment. Pasiunea noastra estea aceea de a aduce zambete pe fetele celor mici si de a le oferi experiente memorabile. Desi creativitatea si profesionalismul sunt la cele mai inalte standarde, noi tintim din ce in ce ma sus. Cu alte cuvinte ,mai simple, noi iubim ceea ce facem!

Viziunea noastra - Animatie copii si botezuri de 5 stele cu Ursitoare de 5 stele
Viziunea noastra este de a imbunatati permanent acest domeniu si de a veni mereu cu surpize si noutati!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu