jurnale pentru femei

Black Friday la carti - anul 2016

Black Friday la carti, Un eveniment asteptat cu nerabdare de catre toti cei care obisnuiesc sa citeasca si care au rabdare sa astepte pana cand pot cumpara carti ieftine. Am urmarit cu atentie si incordare in ultima luna preturile la anumite carti si am sperat ca le voi putea cumpara cu un pret bun. Iata ca a sosit momentul sa fac verificarile, sa vad daca editurile si librariile se tinde cuvant si fac din black friday 2016 un eveniment important, un moment in care oricine sa poata achizitiona cartile dorite la preturi cat mai mici. Deocamdata black friday a inceput pe site-ul celor de la Nemira, pe care vreau sa ii felicit pentru faptul ca au scazut cu adevarat preturile. Black Friday la carti. Dati clic si cumparati, caci toate sunt cu reduceri semnificative.
Nemira
Black Friday si pe site-ul celor de la Elefant. Nu doar la carti vor fi reduceri importante, ci si la celelalte categorii de produse. Sa nu ratati momentul. Clic pe link daca doriti sa profitati de reduceri de black friday.
Black Friday si la Libris. Probabil cel mai asteptat black friday. Va incepe imediat dupa miezul noptii. Cartile vor avea reduceri de pana la 93 %, adica vor fi aproape gratis. Sa umplem bibliotecile, zic! Traiasca Black Friday si ale sale reduceri adevarate!
libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu